Vacature

Gezocht: badmeester/badjuffrouw

Voor ons mooie openluchtzwembad in Nij Beets zijn wij dringend op zoek naar een badmeester of badjuffrouw voor 2023.

Jij zorgt dat onze gasten veilig kunnen zwemmen en de regels naleven. Dat onze gasten kunnen genieten van ons mooie bad. Wij bieden een goed salaris. Ook is het mogelijk om opgeleid te worden indien je niet in het bezit bent van de benodigde papieren. De kosten voor deze opleiding worden dan voor jou betaald.  

Wij vragen een toezichthouder/lifeguard diploma (Ce1), en een geldig EHBO-diploma met reanimatie.

De tijd begint te dringen voor ons zwembad. Dit jaar krijgen we de bezetting niet rond en de mogelijkheid bestaat dat we op sommige dagen niet open kunnen omdat er geen toezicht is. Wij zijn op zoek naar een persoon die bereid is om een opleiding te volgen tot lifeguard. Of misschien kun je ons helpen om mee te denken om een persoon te vinden die opgeleid kan worden. Vinden we dit jaar geen toezichthouder dan bestaat de mogelijkheid dat ons zwembad volgend jaar niet open kan. Het zwemseizoen loopt dit jaar van 20 mei tm 3 sept 2023.

Meld je aan op 06-40975401 bij Rik Mulder of via de mail: deblauwekamp@gmail.com